Din strävan efter Skaparen är det allra viktigaste

En fråga jag fick: Du sa nyss i en lektion att vi måste njuta av våra liv. Det är förvirrande eftersom när vi växer i kabbala får vi en viss avsmak för nöjen. Hur skall vi då balansera detta i vårt arbete? Förväntas vi att använda varje tillfälle i våra liv till att sprida kabbala och att använda det som en källa till välbehag? Jag brukade älska att bygga möbler och renovera motorcyklar men nu verkar det som om allt jag gör är att studera och arbeta och sprida kabbala när jag kan. Är detta rätt sätt att handla på?

Mitt svar: Troligtvis är det det. Men du skall inte tvinga dig att göra någonting, utan bara göra det som känns naturligt. Det viktigaste är din strävan efter Skaparen, allt annat kommer att ordna sig utan tvång och i enlighet med hur det måste vara.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.