I en perfekt tango med Skaparen

En fråga jag fick: Vad skall jag göra om jag känner att jag blir kontrollerad från Ovan i allting?

Mitt svar: Om du känner att allting är kontrollerat till 100% från Ovan, så är det underbart! Vad får dig att tro att du måste göra någonting åt det? Det är väldigt bra om du känner att Skaparen leder dig och du går tillsammans med Honom. Ni är tillsammans i varje rörelse, ”kropp och själ” (kroppen är dina begär och själen – platsen där du upplever Hans direktiv).

Du känner Hans begär och ändrar dina begär omedelbart. Du känner att du förenar dig med Honom och upprepar alla Hans steg efter Honom. Ni rör er tillsammans till dess du når den fullständiga korrektionen, där det inte längre går att urskilja Hans begär från dina. Eller inte går att urskilja vem som är först och vem som följer. Du kommer att röra dig tillsammans med Honom utan någon fördröjning. Detta tillståndet kallas Gmar Tikkun – slutet på korrigeringen. Det är när det inte är någon skillnad mellan dig och Honom.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.