Krisen kommer att nå även de som är nöjda med sin flaska öl

En fråga jag fick: Jag känner inte av krisen på något sätt. Jag kanske bara har tur?

Mitt svar: Krisen kanske inte ännu känns i vissa delstater i USA, men det kommer att nå dessa platser också! Dessutom har det alltid funnits människor i olika delar av världen som inte kände att de levde i den här världen.

Jag besökte en by i Irland en gång som hade ett fåtal vägar som ledde till olika platser. Jag frågade någon hur man tar sig till staden, och han sa till mig: ”Jag tror att det är den här vägen.” Jag sa att jag var förvånad över att han lät osäker, så han förklarade att han aldrig varit där. Det var häpnadsväckande att se en normal man i femtioårsåldern, i världen idag, som aldrig varit utanför sin by.

Det finns vissa människor som inte vet någonting om vad som händer i världen. De har sin flaska öl och de behöver inte något annat. Men krisen kommer inte att gå obemärkt även för dem, eftersom de inte kommer att ha sin öl längre! Därför kommer även de att tvingas att förena med andra.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.