Bli ett embryo i den Övre Nivåns livmoder

Även om du fortfarande inte har en skärm eller en önskan att skänka, men vill ha begäret att göra det, så kan du försöka ingjuta punkten i ditt hjärta i andlighet och fästa den vid det Övre Planet. Det är så du kommer att bli som en droppe av andlig sperma placerad i livmodern, det övre planets AHP. Genom att önska att vara där, för att den Övre Ende skall höja dig, kommer du att utvecklas som ett andligt embryo.

Du måste annulera dig själv och önska att förvandlas till en tunnel, genom vilken Ljuset kommer att strömma in hela världen. På det sättet blir du en kanal och inte ett hinder för Ljuset. Just nu är du instängd i dig själv, och du måste öppna upp dig! Denna uppenbarelse sker med hjälp av Ljuset, Ohr Makif.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.