Vi är bundna tillsammans som fiskar i ett nät

Vad är orsaken till den nya situationen vi befinner oss i? Varför avslöjas kopplingen mellan oss? Det är för att visa kopplingen mellan våra själar. Detta nät som binder samman människor är andligt, och det kallas för Adam HaRishon, den gemensamma själen.

Vi är ”fångade” i det som fiskar i ett nät – det är så vi känner eftersom vi inte begär denna koppling! Men om du begär att vara kopplad till alla andra i detta nät kommer det att bli ett nöje för dig. Varför? Eftersom genom denna ömsesidiga koppling kommer du att uppnå den Övre Kraften och andligt liv.

Du är redan inne i detta nät – det är naturen själv. Och den ekonomiska krisen, liksom alla andra kriser som sker inom olika områden, finns där för oss att bli medveten om nätet vi befinner oss i.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.