Tyskland varnar om kris efter kris, men kabbala säger att det inte finns någon kris!

I nyheterna (från The Financial Times): ”Tyskland varnar om ’kris efter kris'” Världen kan få hög inflation och en ”kris efter krisen” när den globala ekonomin har återhämtat sig, varnar Peer Steinbrück, tysk finansminister. Angela Merkel, förbundskansler, berättade för The Financial Times förra månaden att pumpa för mycket pengar på att återuppliva den globala tillväxten skulle skapa en instabil återhämtning.

Min kommentar: Kära läsare, låt oss tänka tillsammans på hur man kan hjälpa alla världens ledare och alla människor i världen att förstå att det inte finns någon kris. Det finns snarare en ny verklighet och nya sociala villkor, som vi inte än stämmer överens med. Detta är krisen.

Så snart vi förstår innebörden i ”en global och integrerad värld” och inser att de nya villkoren kräver att vi har relationer i vänlighet och omtanke så kommer krisen att försvinna!

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.