Det finns en ny kraft som verkar i världen – kraften i total sammanbindning

Vi säger att den moderna världen har blivit global och integrerad, och alla människor i världen är nu anslutna till varandra. Är detta ett faktum som beskrivs i någon bok, fördrag, eller konvention? Eller är det ett obestridligt faktum som existerar i världen? Var kommer detta fenomen ifrån?

Precis som tyngdkraften påverkar allt på jorden så avslöjas kraften i vår förbindelse idag. Fram till nyligen var denna kraft – sambandet mellan oss – inte märkbar, och alla var fria att göra vad de ville. Men idag är vi beroende av denna kraft och kontrolleras av den.

Denna kraft ansluter allas tankar, begär, och handlingar med alla andra. Det är som om vi är i ett nät som har ålagts oss från ovan och som håller oss samman. I det påverkar varje person ofrivilligt alla, och alla påverkar var och en av oss – genom tankar, begär, och handlingar.

Denna kraft, detta absoluta ömsesidiga beroende, håller på att avslöjas för oss så att vi vill enas som en, och att nå ”ömsesidig garanti”. När vi når detta tillstånd kommer vi att avslöja en övre intelligent kraft – Skaparen.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.