Film, ”Vägen till dig själv”, i Sverige

Våra vänner från Sverige rapporterar att en TV-kanal i Göteborg, Sverige började sända filmen, ”Vägen till dig själv”.

En publik på 230 000 läste följande text i tv-programmet:

”Vägen till dig själv”, en dokumentärfilm av Semion Vinokur. I denna film förklarar professor Michael Laitman att alla våra samhälls och finansproblem har endast en orsak – egoism. Filmen tar upp varför det är så svårt för oss att förstå och älska varann, och hur man åstadkommer detta. TV-programmet organiseras av kabbalagruppen i Sverige.

Kvaliteten på sändningen är mycket hög. Programmets premiärkväll föregicks av en intervju med kabbalastudenterna Tomas och Mikael med lokala massmedia. Filmen sänds på kvällen, fyra gånger i veckan, på bästa tittartid för tv-publiken.

Dessutom kommer de att visa lektionserien ”Kabbalah Revealed” av Tony Kosinec från Kanada. Vi hoppas att denna serie kommer att få en stor publik och kommer att hjälpa människor att korrekt bedöma den situation som mänskligheten har funnit sig i i slutet av 1900-talet.

Min kommentar: Jag skulle vilja tacka alla som främjat detta projekt, och som översätter och redigerar materialen med så mycket ansvar och kärlek.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.