Depression kan gå om alla andra sjukdomar som drabbar mänskligheten

Aktuellt (från BBC):Depression hotar som global kris” – ”Siffror från WHO visar tydligt att bördan på grund av depression kommer att öka så mycket att detta år 2030 kommer att överträffa alla andra sjukdomstillstånd,” sade dr Shekhar Saxena på avdelningen för psykisk hälsa vid WHO. Det vetenskapliga begreppet ”börda” är ett mått på antalet förlorade levnadsår på grund av för tidig död eller svåra funktionshinder, börda som är väckt  av en viss sjukdom, i detta fall depression. Dr Saxena säger att depression är mycket vanligare än vissa andra sjukdomar som är mer allmänt fruktade, som HIV-AIDS eller cancer.

Min kommentar: Jag skrev om detta ämne för många år sedan. Till slut kommer vi att upptäcka att våra önskningar är tomma, mörka och oändliga. Droger kommer inte längre att släcka dessa önskningar, och självmord kommer inte att leda till frihet, eftersom  begären kommer att kännas som eviga, oförstörbara, och någonting från vilka du aldrig  kan frigöra dig.

Så småningom kommer vi att ha  ett enda val, och det är att acceptera kabbala som metoden för uppfyllandet av detta begär. Denna metod leder till uppfyllelse av Skaparen snarare än till uppfyllelse av saker här i världen.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.