Senaste kongressen i Rom nyligen omnämnd i italiensk tidning

Den 4 oktober publicerade respekterade LSDMagazine i Italien en artikel om den kongress som hölls i Rom den 17-18 oktober. Nedan är rubriken och första stycket i artikeln:

A Roma in Congresso “La Kabbalah rivelata” con i massimi esperti internazionali
4 Ottobre 2009

michael-laitmanBnei Baruch è la più grande istituzione in Israele che condivide la saggezza della Kabbalah con il mondo intero.  Il materiale di studio disponibile in 32 lingue, è basato su autentici testi di Kabbalah tramandati di generazione in generazione. Su questo presupposto i prossimi 17 e 18 ottobre, si terrà presso il Centro Congressi Frentani, a pochi passi dalla Stazione Termini e dall’Università “La Sapienza”, nel cuore della città di Roma, l’Associazione Studi e Ricerche Ashlag – Bnei Baruch Italia ha organizzato una serie di incontri per il secondo congresso italiano sulla “Kabbalah Rivelata”.

Översättning:

Till kongressen ”En introduktion i kabbala” med internationella experter i Rom

Bnei Baruch är den största institutionen i Israel som delar den kabbalistiska visdomen med hela världen. Läromedel som finns på 32 språk, bygger på autentiska kabbalistiska texter som gått i arv från generation till generation. Den 17 och 18 oktober på kongresscentret Frentani, en kort promenad från centralstationen Termini och universitetet ”La Sapienza”, i hjärtat av Rom, har Bnei Baruch Italiens Forsknings och Utbildningsinstitut organiserat en rad möten för den andra italienska konferensen om ”En introduktion i kabbala”.

Se även:
BB Italias hemsida

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.