Förändringen ligger i luften

onlythingOm ett år eller två kommer vi inte ens komma ihåg hur vi brukade existera på något annat vis och hur den breda publiken inte delade vår åsikt.

Folk kommer snart tydligt att förstå att den kabbalistiska vetenskapen avslöjar den dolda delen av verkligheten för dem, och att det är nödvändigt att avslöja denna del av verkligheten för att nå ett sunt och korrekt liv. Dessutom kommer det att bli tydligt att denna uppenbarelse sker tack vare en mirakulös kraft, snarare än ren kunskap.

Genom att använda ett rent vetenskapligt tillvägagångssätt kan vi bara uppenbara naturen på vår perceptionsnivå, där vårt medvetande och våra känslor opererar. Å andra sidan uppenbarar den kabbalistiska vetenskapen mirakulöst nya begärsnivåer inom oss, i vilka vi upplever en ny verklighet. Jag väntar mig att vi inom den närmsta tiden kommer att bevittna att denna förståelse och känsla uppenbaras bland massorna. Vi kommer att se detta hända mycket snart.

Alla som deltog i Zoharkonventionen 2010 genomgick enorma förändringar, övervann många inre nivåer, och minskade sin utvecklingstid. Några människor deltog inte fysiskt i konventionen, men de deltog virtuellt och fick därmed samma uppgång. Några människor befann sig på avstånd från oss (i sina begär), mende påverkades också av konventionen. Till och med de som inte alls var förbundna med oss och inte ville någonting fick fortfarande en påverkan eftersom vi alla är delar av ett gemensamt system.

Ingen kan undvika att delta i detta event eftersom vi alla lever i en enda verklighet. När vi arrangerar ett sådant evenemang påverkar det därför hela världen, även de människor som hatar oss och långt bort från oss, såväl som de som är nära oss. Det påverkar varje människa utan undantag, och det har en ännu större verkan på de som hatar oss än på de som är likgiltiga. Därför kommer vi snart att se stora förändringar i alla samhällslager.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.