Att känna igen det goda i det som verkar dåligt

En person tänker alltid att han har rätt. Han förväntar sig bara att goda saker ska hända honom, och aldrig dåliga. I dag ser hela mänskligheten på livet på detta sätt. Världen genomlider den ena krisen efter den andra, vi får fler och fler problem, men ingen stannar upp för att överväga att det kanske finns ett syfte med det hela. Alla tänker att alla dessa händelser sker av en tillfällighet.

Med andra ord lär vi oss inte av vår erfarenhet. Vi är inte medvetna om att vi är orsaken till dessa händelser.

I vårt nuvarande tillstånd avslöjas detta problem mer och mer intensivt: från denna punkt och framåt är det enda sättet vi kan göra framsteg på genom att förenas som en.

Och detta är möjligt enbart genom att dra den Övre kraften — Skaparen. Det är därför det är så viktigt att sprida kunskapen om hur man tillgodogör sig denna Naturens övre kraft. Först då kommer varje människa att kunna lära sig om gott i det som först ter sig som dåligt.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.