Arbeta tillsammans med Ljuset för att förändra dig själv

Vi är alla gjorde av begäret att njuta – ett material som inte kan göra något på egen hand och är helt beroende av det Ljus, som skapade det.

Alla förändringar som sker med begäret att njuta, utförs av Ljuset.

Vår utveckling börjar med den inledande fasen, där Ljuset påverkar viljan att njuta och får den att mogna. Från mognadens nivå och framåt, slutar Ljuset att utveckla begäret och väntar på att det själv skall vilja ha det här, och sedan be Ljuset om det.

Idag är vi i övergångsfasen, som leder till vår oberoende utveckling. Ljuset utvecklar oss inte längre, men väntar på oss, att be det att utveckla oss ytterligare. Men vår begäran måste motsvara Ljusets program för dess framtida handlingar för oss. På varje etapp måste vi be Ljuset att göra sitt arbete.

Om vi önskar att Ljuset skall utföra en specifik handling för oss – att korrigera oss från att ta emot, till givande, och om vår önskan är en exakt matchning med Ljusets program, då utför Ljuset omedelbart handlingen.

På så sätt avancerar vi framåt, och korsar en 1/125-del på vägen av vår utveckling.

Därför ligger hela vårt arbete i att förstå exakt vad bör vi be om, vilken är vår framtida nivå, och vad måste vi uppnå på alla stadier? Då kommer vår önskan att bli samma som Ljusets önskan, Skaparen.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.