Ha ett underbart liv – tänk på det andliga

En fråga jag fick: Förändras ens materiella situation också när man uppnår andlig korrigering?

Mitt svar: Kroppslighet förändras tillsammans med andlighet. Kroppslighet är den första nivån av vår verklighetsuppfattning. Det är den nivå vi känner nu, och vi måste stiga upp från den till den första andliga nivån.

Som alla andra intryck på någon nivå, existerar den också i förhållande till dig, i dina egna känslor. När du förändrar dina egenskaper kommer allt att förändras.

Om vi bryr oss om att stiga upp till den andliga världen, då projicerar vi denna ambition på den materiella nivån också, och då känner vi inte problemen. Vi hamnar i en känsla av liv i vår fysiska kropp, liknande evighetens värld, där vi inte saknar någonting. Vi kommer att ha allt kroppen behöver.

Om du tänker bara på ditt andliga avancemang uppför 125 grader, då kommer ditt materiella liv att äga rum utan bekymmer och problem. Du kommer att ha tillräckligt av allt, utan några sjukdomar eller olyckor.

Denna materiella nivå måste finnas, därför att före uppstigandet till varje efterföljande nivå, faller du alltid tillbaka till denna världen för att sedan stiga ännu högre från den. Vad vi nu känner som denna värld, som fysisk materia, är den första, livlösa nivån av alla världar. Det är nödvändigt för oss att leva på denna nivån eftersom den utgör grunden för alla de andliga uppstigandena. Om vi kommer att önska att finnas på denna nivån bara för att stiga upp, då kommer livet att bli underbart.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.