Dekonstruktion av den stora judiska hemligheten

En fråga jag fick: Jag råkade på ditt svar om ”den judiska konspirationen”. Du bekräftade att det finns någon form av konspiration, men du nämnde att den till sin natur är positiv: att alla vet att judarna är det utvalda folket, och att de kommer att hjälpa alla nationer att förenas och etablera en ”ny ordning”. Min fråga lyder: vilka medel eller metoder kommer att användas för att etablera denna nya ordning? Var god och besvara min fråga, annars kommer jag anta att du inte har något svar eller att du döljer det.

Mitt svar: Jag besvarar din fråga så fort jag kan, för att säkerställa att jag inte förlorar dig som student eller gör dig besviken med min okunskap. Judarna har en stor hemlighet, med svar om världens framtid. Det angår alla människor i världen, vilket är anledningen till att alla undermedvetet hatar judarna. Alla hatar judarna för på någon nivå känner de sitt beroende av dem.

Judarna själva känner dock inte heller till sin hemlighet! De enda som känner till den är kabbalisterna. De har känt till den i århundraden, men de dolde den för att ingen hade ett begär att följa vägen till framtiden. Anledningen till det är att människors egoism inte var fullt utvecklad än.

Men nu är tiden kommen, när vi har alla villkor för att avslöja hemligheten för alla. Tecknen på detta är det globala lidandet, depression, den gamla ordningens kollaps och avslöjandet av det globala ömsesidiga beroendet. Men fortfarande idag är det inte så många som har ett begär att engagera sig i denna hemlighet.

Från och med nu är allt upp till dig. Om du längtar efter att avslöja hemligheten kommer du att uppnå en utvidgad perception av allt runtom dig, och av det du inte förnimmer just nu. Uppenbarelsen sker på ett liknande sätt som man bedriver vetenskaplig forskning – vad än det är som är okänt (en hemlighet) idag förvandlas till en uppenbarelse (kunskap) imorgon.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.