Den viktigaste tiden i historien är nu

1Vi har levt oss igenom tusentals liv, och nu är vi placerade i en speciell reinkarnation där vi påbörjar riktigt andligt arbete för första gången. För första gången agerar vi inte längre som de orörliga, vegetativa eller rörliga nivåerna i naturen, utan utför ett personligt, individuellt arbete som bara en människa kan, i enlighet med sina fria val. Detta är första gången som det händer i hela skapelsen, genom alla generationerna och efter alla de nivåer och tidigare liv som vi har gått igenom.

Denna perioden är inte lätt på något sätt. Vi förstår fortfarande inte vad det innebär att börja leva i en ny värld, att foga hela världen till oss själva, att gå in i en ny dimension och utveckla nya begär (Kli). Vi tror att någonting behöver hända just nu, i vårt gamla egoistiska tillstånd. Hur som helst, en ny verklighet måste komma och kläda sig i oss. Och det enda sättet som det kan ske på, är stegvis, med vår medverkan, och denna medverkan måste också uppnås steg för steg.

Samtidigt måste vi nu förvänta oss att uppenbarelsen kommer att ske vilken minut som helst nu. Men å andra sidan behöver vi förstå att även i vår värld, där vi inte förväntar oss så stora förändringar, så tar det många år och mycket ansträngning att förändra någonting, och här talar vi om någonting mycket större – förändringar som måste utföras i oss av det Övre Ljuset. Vi är verkligen på väg att gå in i en ny dimension!

Ljuset är alltid redo att utföra korrigeringarna för oss. Men vi måste förse det med förutsättningarna, och det är där som vi vanligtvis stapplar.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.