En enormt inflytelserik andlig kraft

En fråga jag fick: Innan vi började studera Zohar var våra inre tillstånd och våra upp- och nedgångar mer balanserade. Nu är de mycket mer dramatiska och extrema, som svart och vitt. Varför händer detta?

Mitt svar: Det är för att vi blir påverkade av Zohar, som är en enormt kraftfull bok. Och utöver det läser vi den tillsammans.

Zohars inflytande tillåter oss att känna huruvida vi verkligen är sammanknutna med varandra eller inte, då den skrevs av en grupp kabbalister som var helt förbundna med varandra, och hade uppnått den fullständiga korrektionen på alla de 125 nivåerna.

När Ljuset kommer och påverkar oss från en så hög källa, så skapar det medvetenhet om var vi är i förhållande till Ljuset.

Därför kommer vi säkerligen att gå igenom dramatiska och extrema förhållanden som sträcker sig från förvirring till inspiration, oro, fullständig utmattning, okänslighet och mycket mer. Detta kommer att möjliggöra för oss att bygga oss själva, för att kunna känna andlighet.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.