Var är nyckeln för att låsa upp banken?

Dr. Michael LaitmanFråga: Vi har bestämt att vi under den kommande kongressen ska satsa ”allt eller inget”. Var är ”banken” vi ska storma, och viktigast av allt, var är nyckeln till att låsa upp den?

Svar: ”Banken” är i himlen. Men den kan uppnås. Den är egenskapen bina. Och nyckeln till den ligger i enigheten mellan oss. I vårt förenande kommer vi att upptäcka den sanna skatten, som inte är ett kassaskåp, utan ett attribut med hjälp av vilket alla världens skatter kan låsas upp!

Vi kommer att låsa upp ”banken” på ett villkor: att vi förenas. I vår enighet kommer den att uppenbaras med en gång. Detta är andlighetens under: Ljuset börjar skina så fort vi når den första graden av likhet med den.Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.

Föregående: Nästa: