Alla är viktiga

Dr. Michael LaitmanFråga: Jag kommer inte att närvara under kongressen, men det känns ändå som att jag redan är där. Hur kan jag förstärka denna känsla?

Svar: Var tillsammans med oss. Före kongressen kommer vi att organisera sändningar därifrån, vi kommer visa hur vi förbereder oss för att välkomna deltagarna, och hur vänner från hela världen deltar i arbetet.

Förutom det kan du försöka att vara tillsammans med oss i din lokala grupp eller center. Försök att förbereda allt nödvändigt för att vara tillsammans med oss. Om det är möjligt, ta ledigt från jobbet, förbered mat, osv, så att ditt schema och dina handlingar kommer att överensstämma exakt med livesändningarna.

Du kan också skicka brev till oss. Vi kommer inte att träffas under någon mer direktsändning förrän den första lektionen under kongressen. Skicka oss dina frågor så kommer jag försöka svara på dem med en gång via min blogg. Skriv till mig  – jag är tillgänglig!

Från den första delen av den dagliga kabbalalektionen 2010.11.07, Rabashs skrifter

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.