Du är gammal endast om du tror det

I nyheterna (från Daily Express): ”Kom ihåg, du är inte gammal” Att tro att ditt minne kommer att försvinna när du blir äldre kan bli en självuppfyllande profetia har en studie visat. Den positiva baksidan av detta är att de som inte känner sig stigmatiserade, eller de i situationer där mer positiva syner på åldrande är aktiverad, uppvisar avsevärt högre nivåer av minnesprestanda.

Min kommentar: Allt beror på en persons begär – man kan styra hela världen med sina begär (hjärtat) och tankar (sinnet). Man måste bara lära sig att göra det. Detta kan göras med kabbalans lära, eftersom den förklarar hur mänskliga begär och tankar kan användas som verktyg för att styra vår värld och de övre världarna.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.