Människan kommer att vakna upp och finna sig i en ny värld

Lidande driver människan till att gå in i en högre dimension och att vakna upp ur denna sjuka deformerade dröm där han känner sig som om han finns i en splittrat verklighet.

Han kan se tillbaka och förstå att genom att orsaka andra skada kommer han bara att skada sig själv. Om han bara visste då vad han vet nu!

Han blickar tillbaka och ser att de delar av verkligheten som verkade främmande för honom och som han bara ville utnyttja, är i verkligheten nära honom och, ännu viktigare, är delar som han anser vara han själv.

Han kommer att se att den del som han kände som sitt ”jag” i verkligheten, är inte alls viktigt. Detta beror på att styrkan i begäret som är uppenbarad i hans yttre delar är många gånger mer potent, och de blir viktigast för honom.

Han ser att allt var bedrägeri och med att hata och utnyttja allt som omgav honom skadade bara han sig själv. Det hela var ett stort misstag.

Dessa avslöjanden hjälper honom att utvecklas tills han uppnår full balans eftersom hela universum avslöjas och han börjar identifiera sig med det.

I att veta att han hör till detta stora universum och att universum tillhör honom, avslöjar han den Övre Kraften som fyller allt.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.