Låt oss inte vänta på nästa konvent!

Dr. Michael LaitmanFråga: Jag känner att vi kan öka hastigheten och höja vår enighet till sin verkliga höjd utan att vänta på nästa konvent. Hur kan vi göra det?

Svar: Vi väntar inte på nästa konvent. Vi måste övervinna alla luckor och avstånd just nu. Varje person måste föreställa sig platsen inuti sig där våra begär enas, och inuti dem kommer vi att uppenbara den andliga världen, Skaparen!

Vår gemensamma strävan att enas tillsammans genom våra begär, våra punkter i hjärtat, och efterfrågan på Skaparen att uppenbaras mellan oss och ena oss, kommer få det att hända. Vi behöver inte vänta på ett konvent för att få det att hända!

Från den fjärde delen av den dagliga kabbalalektionen 2010-11-21, “The Essence of Religion and Its Purpose”

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.