Det finns ingen profet i sin egen stad

Fråga: Är det värt att prata om det vi gör i integral utbildning på sin arbetsplats?

Svar: Nej, på jobbet är det bättre att inte engagera sig i disseminering. Det är bättre om någon okänd person kommer, t.ex. en gruppmedlem som ingen vet att du är relaterad till, som om du inte har någonting att göra med allt detta. Det finns ett talesätt: ingen blir profet i sitt eget land. Om någon vill visa sig som en expert, förutom gällande sitt yrke, då blir han sällan tagen på allvar. Folk brukar säga: Vi känner honom, vi växte upp tillsamman, vi gick på samma dagis, gick tillsammans till skolan. I en sådan relation kan du inte bli deras lärare. ”Ingen blir profet i sitt eget land”. Profeten måste komma från någon annanstans.

[117379]

Från kongressen i Stockholm, Glädje i Enhet, 2013.08.31, Lektion 4
videoikon WMV | ljudikon MP3