En andlig ambulans

Dr. Michael LaitmanFråga: Männen har en grupp som ger support i alla tillstånd. Men vad ska en kvinna göra när hon upplever en andlig “nedgång”? Var ska hon få energin ifrån och kunna stå emot den växande egoismen som var orsaken till hennes andliga nedgång, som får henne att känna sig likgiltig, nedstämd och att brista i att se storheten i målet eller i  “skänkande”?

Svar: Folk har ställt denna frågan till mig i många år och på varje lektion för kvinnor. Men nu finns det ett praktiskt och effektivt svar på den: vår andliga stimulator som vi alla håller på att bygga tillsammans.

Kvinnor måste deltaga i den precis som männen därför att alla våra begär sammankommer i ett generellt begär eller Kli. Dess storlek kommer att avgöra våran rätt till att avslöja Skaparens Ljus.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.