Skaparens önskan är att vi skall förena oss med varandra, och med Honom

1Det bästa sättet att avancera andligt är att sprida den kabbalistisk kunskapen. Genom att göra det kan vi vara säkra på att förverkliga Skaparens önskan.

Skaparen vill att alla Hans skapelser skall förenas till ett, för att komma till en sammansmältning med Honom. Ett gemensamt begär, som har splittrats, brutits, skingrats och krossats till miljarder olika delar, behöver förenas ovanför denna separation. Bli helt än en gång och förenas med Skaparen.

Om dina handlingar är inriktade på att förenas, och om vi sprider den kabbalistiska vetenskapen som det enda medlet som leder till detta målet, så drar vi därmed det Omgivande Ljuset till oss. Detta Ljus som vi tar emot när vi rör oss i riktning mot förening är många gånger mer kraftfullt än det som vi skulle ha fått på egen hand.

Kunniga om denna underbara möjlighet, kallar vi samman människor för att sprida kunskapen om kabbala. Om alla deltar i denna handlingen, så kommer kraften hos Ljuset som vi drar till oss att multipliceras många gånger, och kommer att vara till nytta för oss alla.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.