Var som ett barn: begär det omöjliga

Det viktigaste är att nå ett fullständig begär i varje ögonblick. Var som ett barn: trots att han vill något annat nästa sekund, just nu, i detta ögonblick måste han absolut få det han vill ha. Detta är mycket viktigt: att be och skrika efter bara en specifik sak, och att alltid försöka leva med ett komplett begär och ta det till slutet.

När det gäller andlig utveckling är ett komplett begär en garanti för framgång! Om vårt begär inte är komplett, då är det inte perfekt, och det betyder att det inte matchar andlighet, som är perfekt och komplett för varje grad. Därför, om en person begär andlighet, men ändå är villig att kompromissa och ge efter på något sätt, så kan han stanna strandsatt mellan himmel och jord hela sitt liv. Han kommer inte att få hjälp från ovan.

Om du har möjlighet att känna dig inspirerad för bara ett ögonblick, försök då att gå in på denna känsla djupare och utveckla det ”bortom det möjliga.” Dessa ansträngningar kommer att skapa din bön (MAN) för uppstigning.

Var som ett barn som alltid vill växa sig större än han är idag och som alltid försöker göra vad han aldrig kunde göra förut! Han gör alltid något för första gången, lägger alltid till något nytt och därigenom avancerar.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.