Det enda vi behöver är att låta Ljuset påverka ”punkten” i våra hjärtan

När ”punkten i hjärtat” ger sig till känna i en person, kan han fortsätta att utvecklas ytterligare genom Ljusets inverkan, eftersom ljuset utvecklar kvaliteten att ge/skänka hos honom.

Jag lever min kropps liv, och det finns bara en punkt inom mig som är villig att förena sig med den andliga världen, med det andliga Ljuset. Min uppgift är att skapa ett samband mellan Ljuset och denna punkten.

Endast Ljuset kan tränga in min egoistiska önskan (hjärtat) och röra ”punkten i hjärtat”. Det är därför jag måste inrikta alla mina ansträngningar på att locka Ljuset till den ”punkten”. Jag förstår ännu inte exakt hur det fungerar, men det är något jag kommer att räkna ut senare. Just nu sker mitt avancemang på grund av att jag attraherar Ljuset till min ”punkt”.

Skaparen skapade den onda inklinationen, egoismen, mitt hjärta, och inuti den – ”punkten i hjärtat”. Det var för denna punkts skull som kraften från korrigeringen, Ljuset, var förberett. Så, handla på ett sådant sätt att Ljuset kommer att arbeta med dig. Allt annat är helt oviktigt.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.