Vägen ut ur den mörka källaren är att släppa in Ljuset

En person som söker efter andlig utveckling känner sig som om han sitter i en källare i totalt mörker, och han önskar att fly därifrån. Men han har ingenstans att ta vägen. Det han måste göra är att ta släppa in Ljuset i den mörka källaren han är i.

Hela mänskligheten är i den källaren och varje försök att fly kommer att bestraffas. Däremot kommer straffet inte omedelbart. Det verkar som om du får en möjlighet att fly, att komma ut, men sedan kommer ett smärtsamt slag i ditt liv. Och detta fortsätter tills du lär dig att se sambandet mellan dina försök att fly och slagen.

Det är inte enkelt. Vi befinner oss i ett globalt, integrerat, begränsat system, där straffet för dina överträdelser inte kommer direkt. Det verkar som att straffet kommer från ett helt annat ställe. Detta händer oss så att vi gradvis kommer att upptäcka att hela universum är ett enda system, där vi lever i evighet.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.