Den värsta krisen är fortfarande framför oss varnar WTO-chefen

Aktuellt (från The Raw Story): ”Det värsta av den sociala och politiska krisen är framför oss: WTO-chefen.”

De värsta sociala och politiska effekterna av den ekonomiska krisen är ”fortfarande framför oss” sade WTOs [Världshandelsorganisations] chef Pascal Lamy i tisdags, varnande att dessa skulle kunna driva länder djupare in i handelsprotektionism.

Min kommentar: Eftersom grunden för den mänskliga naturen är egoism, tänker människor naturligt att motmedlet till krisen är att särskilja sig från andra och ta hand om sig själv, oavsett hur skadliga konsekvenserna kan bli senare. Människor är oförmögna att se bortom sin egen egoistiska vision, och därmed drar de på sig större problem.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.