Det finns en väg ut ur kokainberoende: Andlig tillfredsställelse

I nyheterna (från The Independent UK): ”Kokainbritannien: 25 procents ökning under det senaste året” Antalet kokainmissbrukare i Storbritannien har ökat med 25 procent på ett år, till nästan en miljon.

Martin Barnes, verkställande direktör för välgörenhetsrådet ”DrugScope”, sa … priset på narkotika har också sjunkit, vilket har gjort det populärare … ”Kokainanvändningen är nu på sin högsta nivå bland vuxna sedan 1996, med en av åtta 16 till 24-åringar som rapporterar [att de] har använt drogen.”

Min kommentar: Människans natur har fortsatt att vara densamma sedan urminnes tider: man vill bara ha ”bröd och underhållning.” Men droger kan ersätta allt, och ingen har möjlighet att ta bort dem. Det är en vital nödvändighet för människor att fly från tomheten i livet.

Men verklig tillfredställelse är bara möjlig genom att uppnå den övre nivån. Detta är vad kabbala erbjuder alla som önskar det.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.