Oavsett vad – sluta aldrig

En fråga jag fick: Jag var aldrig en bra sällskapsmänniska och inte precis en kommunikativ person. Egentligen är att vara bland stora grupper av människor tortyr för mig. Jag förlorar all lust att prata, jag går bärsärk; jag känner att jag är otillräcklig osv. Du lär oss: ”Skapa din egen miljö”, och jag känner att jag aldrig kommer att kunna det. Men jag kan inte föreställa mig att leva utan att studera kabbala och jag fortsätter att läsa böcker och studera via Internet på egen hand.

Människor som omkring mig tycker inte om mig. Jag hatar dem helt enkelt, och jag hatar mig själv också. I ett forum sa de till mig att ”vara mer med andra”. Men vad kan jag göra om bara orden att ”vara mer med andra” gör mig sjuk?

Mitt svar: Det är helt fantastiskt! Fortsätt på alla sätt du kan och Ljuset kommer att leda dig till en ny nivå, en lösning och nya omständigheter. Och allra viktigast – oavsett vad, fortsätt dina studier.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.