Du har aldrig sett något liknande!

Vi föddes in i en värld som kom med vissa villkor och arrangerades på ett visst sätt. Det är så vi känner det. Vi har aldrig känt något annat och vi har blivit så vana vid denna värld (där allt är så naturligt för oss) att vi inte kan föreställa oss att den är subjektiv och kan vara helt annorlunda.

Vår föreställning och våra fantasier når inte bortom gränserna för vad vi har vant oss vid i den här världen. Det är därför det är svårt för oss att förstå vad Kabbalisterna säger om en annan verklighet, som avslöjas för en person när han får en ny uppfattningsförmåga.

I dag håller vi på att vakna upp till en ny verklighet, och såsom hela världen uppenbarar denna nya verklighet, kommer denna upplevelse att göra att människor förändras. Eftersom den nya verkligheten föds inom oss, talar den kabbalistiska vetenskapen specifikt om hur vi kan utveckla den inre känslan för denna nya verklighet inom oss själva och undvika det lidande som vi kommer att uppleva om vi väljer att komma till detta ofrivilligt.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.