Ledande japansk finansiell tidning kör annonser som beskyller judarna för finanskrisen

I nyheterna (från Japan Idag): ”Judiska människorättsgrupper protesterar ’antisemitisk’ annons i Nihon Keizai Shimbun.” I ett pressmeddelande som också visades på deras webbplats kritiserar Wiesenthal Centers Dean Abraham Cooper Nihon Keizai Shimbun för att ha ”brutit ett långvarigt åtagande att avstå från att köra annonser som främjar anti-judiska stereotyper, genom att köra en annons för två böcker som främjar fördomen om judisk kontroll över den globala ekonomin”.

Annonsen för ”Varför det judiska finansiella systemet kollapsar”? (författare: Kotaro Nada) frågar retoriskt: ”Är det sant att familjen Rothschild kontrollerar den globala ekonomin?” och utger sig för att förklara vad som ligger bakom Lehman Brothers, AIG, Citibank och Bear Stearns misslyckanden. Annonsen tipsar också om ett andra arbete av Nada med titeln ”judiska pengar: Varför kan de fortsätta att röra den globala ekonomin”?

Nihon Keizai Shimbun har en påstådd daglig upplaga på över 3 miljoner exemplar. Det jämförs ofta med The Wall Street Journal och Financial Times.

Mitt svar: Naturligtvis är judarna skyldiga till allt detta, eftersom de inte sprider metoden för världens korrigering till hela världen. Detta är hur de orsakar allt elände i världen, och inte bara den globala finanskrisen. Se punkterna 70-71 i Baal HaSulams ”förordet till boken Zohar”. (Preface to the Book of Zohar”)

Även om världens nationer inte vet detta, så känner de undermedvetet att ”allt är judarnas fel”. Trots allt, ”Ljuset” i deras liv är beroende av nationen Israel, som innehar kabbalans visdom. Dessutom, från och med nu, om folken i världen inte kommer ta emot metoden för korrigering i tid, kommer de att ”gå samman mot Jerusalem”, vilket anges i boken Zohar och i profeternas böcker.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.