Att förändra mänskliga gener genom kabbalastudier

Aktuellt (från ScienceDaily):En ny upptäckt kan möjliggöra nya behandlingar av alkoholberoende” – Forskare vid Sahlgrenska Akademin, Göteborg, har upptäckt en ny hjärnmekanism som är inblandad i alkoholberoende och har med maghormonet ghrelin att göra. När ghrelinets påverkan i hjärnan blockeras minskar alkoholens effekt på belöningssystemet. Det är en viktig upptäckt som kan leda till nya behandlingar mot olika former av beroende, till exempel av alkohol.

Aktuellt (från HealthDay):Genvariant knuten till drickande” – En variation i en gen kan förklara varför vissa människor är mer beroende av alkohol än andra.

Min kommentar: Det finns ett system, som föregår gener och föräldrar, och det definierar varje persons alla ”goda” och ”dåliga” böjelser. Dessa adjektiv är inom citationstecken eftersom allt sker enligt ”planen”, vi behöver bara korrigera oss själva genom utbildning vid vilken ålder som helst (av föräldrar och samhället från barndomen och vidare genom resten av ens liv). Detta är vad kabbala gör med en eftersom kabbala förändrar mänskliga gener! Det är inte utbildningen i sig som gör det, utan genom att studera kabbala dras kraften Or Makif, som förändrar människans natur.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.