Det kommer att gå bra för kvinnan!

каббалист Михаэль ЛайтманFråga: Kvinnor har ofta svårt att kommunicera med varandra. Hur kan jag tvinga mig själv att stödja mina väninnor, att ta hand om kvinnornas grupp för att delta i kvinnornas allmänna händelser, när redan tanken på att kommunicera med varandra är outhärdlig?

Svar: Detta händer bara i början, särskilt för kvinnor, eftersom de inte är vana vid att kommunicera med varandra. Varje kvinna är liksom för sig själv, de behöver inte kommunicera med andra, så länge hon hade ett samband med en man.

Men för andlig uppstigning krävs kommunikation mellan kvinnor och deras gemensamma påverkan på män. Därför är det högsta målet få dem att börja förenas, då de börjar känna att man kan höja sig över sina djuriska fördomar och vara tillsammans. Det kommer att hända! Det händer redan – jag känner det.

Vår kvinnoorganisationen är kanske den enda i världen som kan visa dig hur kvinnor verkligen kan förenas över deras individualistiska natur.

Från den virtuella lektionen 30/12/2012
videoikon WMV | ljudikon MP3