Paranormala aktiviteter är produkter av fantasin

Frågor jag fått om paranormala aktiviteter, solförmörkelsen och om kabbalister kan välja att dö:

Fråga: Jag undrar, finns det några spöken? Jag har bevittnat många paranormala aktiviteter och jag vill veta om detta bara är inbillning eller om det har någonting att göra med den andliga världen. Kan dessa aktiviteter visa att vissa människor är närmare den andliga världen än andra?

Mitt svar: Dessa fenomen är alla imaginära. Kabbala är metoden för att realistiskt uppnå den övre världen genom att erhålla sinnen och egenskaper som matchar det.

Fråga: Vidskepelse till sidan, varför var så många människor intresserade av solförmörkelsen den 22 juli? Vad betyder detta fenomens avslöjande (om något) om vår verklighetsuppfattning, och har den någon betydelse i kabbala?

Mitt svar: Det är inte bara vidskepelse. Det är en återspegling av människors rädsla för att förlora sitt liv och träda in i mörkret på alla sätt. Detta beror på att vi på den animerade nivån uppfattar solen som källan till allt!

Fråga: Kan en Kabbalist dö om han skulle vilja?

Mitt svar: Han kan inte och han vill inte, eftersom det skulle ta honom från sitt livs uppdrag.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.