Om vi inte lägger oss i

Dr. Michael LaitmanKabbalistiska källor relevanta till vår era ser det nu som en inledning av kriget mellan Gog och Magog. Om Ishmael, som är symbol för dagens Araber, sägs det: Och han kommer att vara som en vild åsna; hans hand kommer att vila på alla och allas händer på honom, och han kommer att vistas bland alla sina bröder. Inom visdomen Kabbala är dagens strömningar exakt och klart definierade.

Dessutom  är varje steg förklarat i Kabbalisternas skrifter utifrån vad som kommer att hända om vi inte lägger oss i och gör situationen ”sötare”. Genom korrekta handlingar kan vi dramatiskt ändra situationen till det motsatta.

Om inte, kan vi vänta oss enorma, farliga och fruktansvärda krig mellan Ryssland, Kina, Europa, Amerika och de Arabiska nationerna. Och naturligtvis kommer Israel att befinna sig i mitten.

Men samtidigt kommer denna plats vara den säkraste. Så vi inbjuder alla våra judiska bröder från Frankrike att komma till oss. Vi tar emot dem med öppna armar och tillsammans kommer vi att utföra korrektionen.

[151863]

Från KABTV “Likt en bunt av vass” 20150115