Skaparen: Vittnet till vår enhet

Dr. Michael LaitmanFråga: Hur kan jag förstå att jag älskar min vän?

Svar: Det händer när jag inte längre ser hans kropp och förnimmer att våra känslor (hjärtan) och sinnen förenas tillsammans. Först kunde vi bara föreställa oss en sådan koppling, men sen så inträffar det faktiskt bortom våra kroppar. I detta sammanhang börjar vi känna Skaparens närvaro.

Ett tillstånd när du är i stånd att förenas med en vän i sinne och hjärta och Skaparen finns mellan er kallas kärlek till en vän. Ett villkor kan inte uppfyllas utan de andra: Alla tre parametrar måste fogas samman. Skaparen blir avslöjad mellan oss som vittnet till att vi verkligen har ett samband med varandra.

Från lektion 2, WE! Kongressen 4/2/2011
videoikonVideo ljudikonMP3

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.

Föregående: Nästa: