Det första mötet med Ljuset

En fråga jag fick: Kan du beskriva din första andliga upplevelse, det första mötet med det Övre ljuset? Hur är den känslan?

Mitt svar: Den första andliga upplevelsen är gemensam för alla eftersom det i allmänhet är så att människor går igenom samma stadier. När en person för första gången möter Ljuset, tycker han eller hon att hela världen är fylld med kärlek, som en varm kraft utan några begränsningar. Det är en varm och vänlig känsla, och hela världen uppfattas på det sättet. Personen ser den vanliga världen omkring sig, men känner att luften har blivit tjockare, varmare och mjukare. Det finns en känsla av att bli behandlad mjukt och försiktigt.

Sådan är den första andliga känsla som kommer till en person. Som regel glömmer man bort den. Oavsett sker det för att ge personen en del bevis och stöd för att bygga nya kärl för perception (Kelim) inom henne, som möjliggör framsteg.

Efter denna första andliga upplevelse, som ges till en person från Ovan måste man utöva en stor ansträngning för att självständigt uppnå samma känsla. Senare kommer förnimmelser som är en miljard gånger starkare följa. Emellertid kommer man kunna styra dem, förstå dem och arbeta med dessa känslor.

Alla dessa intryck, som börjar med det allra första, upplevs av en person genom punkten i hjärtat, som är under utveckling. Det sker i det andliga kärlet för perception (kli) snarare än inom ramen för fysiologiska eller psykologiska fenomen.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.