Problem hjälper oss längs vägen

Dr. Michael LaitmanFråga: Måste jag upphäva mig bara mot min grupp eller mot någon situation i livet?

Svar: Annullering sker endast mot min grupp genom vilken jag ser alla situationer i mitt liv. Trots allt har jag kommit in i andligt arbete, jag har bara ett mål framför mig: Jag måste hålla fast vid mina vänner i gruppen.

Jag uppfattar och utvärderar alla situationer i mitt liv genom gruppen: Hur mycket mina problem hjälper mig genom att förhindra att jag kommer med i gruppen och upphäver mig själv inför gruppen! Jag ser bara på det här. Alla situationer i mitt liv, problem i familjen, på jobbet eller med min hälsa, upplever jag som hinder på min väg mot att ansluta med andra i en perfekt form och avslöja Skaparen mellan oss. Detta är vårt slutmål.

Jag utvärderar allt endast ur detta perspektiv. Då kan jag betrakta denna bild av livet som korrekt. Jag förstår att allting kommer från Skaparen som målar hela min värld för mig i en sådan form.

[127519]

Från förberedelsen till den dagliga kabbalalektionen, 2014.02.16
videoikon WMV | ljudikon MP3