Ställ en fråga

Du kan ställa mig vilka frågor du vill på denna sida. Jag får frågor på många språk, så tyvärr kan jag inte svara på varenda fråga. Jag försöker att välja frågor som talar till största läskrets, och du kan söka efter mina svar i kommande blogginlägg. (Om du prenumererar på min bloggs RSS-flöde, så kan du följa varje nytt inlägg i det ögonblick det läggs till – klicka h��������������r för att prenumerera.)

Dessutom, om du studerar kabbalamaterial, så kan du ställa mig frågor som relaterar till materialet, och f�� svar live, i de dagliga kabbalalektionerna jag undervisar fr��n Bnei Baruch Kabbala utbildningscenter, Israel, som sänds live på Kabbalah TV: 03:10 till 06:00 Israel-tid (GMT+2, 02:10 till 05:00 svensk tid), söndag till fredag [Time Zone Converter].4 kommentarer / frågor till “Ställ en fråga”

 1. Mikael skriver:

  Hej Intresserad,

  de röda armbanden och det heliga vattnet har ingenting med autentisk kabbala att göra. De fungerar på två vis: Som psykologisk lindring och ekonomisk intäktskälla till de som säljer dem.

 2. Intresserad skriver:

  Hej Michael, jag har frågor angående de röda armbanden och heligt vatten.

  De röda armbanden, har de någon betydelse eller är det helt enkelt bara en trend som uppstått då Madonna och de andra gick med? Bär man dem av en anledning?

  Heligt vatten, vad har det för syfte?

  Vänliga hälsningar,
  intresserad Kabbala-fantast

 3. Michael Carl Fuchs Police Zakary skriver:

  Jag har en fråga men jag vågar inte ställa den här.

  Hur kommer jag i kontakt med dig?

 4. Mikael skriver:

  Hej Michael, hur kommer det sig att du uppdaterar bloggen så sporadiskt och sällan när vi alla tycker att målet är så väldigt viktigt? ;)