Harmoni den gyllene mittlinjen

Fråga: Är det möjligt att, genom ett intresse för en sundare kropp, transformera folk till en bättre förståelse av en högre ordning?

Svar: En integrerad världsbild gör en person självförsörjande i allt. Han vill inte längre ha marinerad krabba och andra delikatesser. Tvärtom kommer han känna motvilja mot allt som är påtvingat, pretentiöst och onaturligt.

Folk blir nöjda med normal, enkel och frisk mat. Gradvis kommer de att lockas till något enkelt, hälsosamt och bra i deras liv, deras diet och i allt annat. På ett naturligt sätt som kommer fram deras inre ledning de ska leta efter resonans, harmoni och den gyllene medelvägen.

Det är möjligt att bringa dem till ett sunt inre tillstånd, med både psykologisk och fysiologisk balans, genom att veta vad balansen är.

Fråga: Det betyder att vi till en början helt enkelt attraherar nya människor med allt som de är intresserade av att studera?

Svara: Ja det är en del av introduktionen, sedan tar vi ansvar för dem. Vi ger dem en förståelse av andra nivåer och leder var och en till den nivå som de önskar uppnå.

Jag tror att det i alla fall är en integral förnimmelse som kommer att attrahera dem och de kommer att vilja fortsätta vidareutveckla sig. När man känner en inre balans och komfort, och håller sig fast vid det tillståndet i sin diet, i sport, i relationer till andra, då blir det ett tecken på att han fört sig själv till nivån av normalt beteende.

[118637]

Från Kab.TV “Through Time” 2013.09.20