Utvalda att gå före alla andra

Dr. Michael LaitmanNi förstår inte vilka ni är! Ni är de första människorna som har påbörjat den generella korrektionen i praktiken. Vad kan ni göra? Ett barn som föddes som prins förstår inte att han är kungens son; han rusar omkring i det kungliga palatset och leker som vanliga barn. Ni inser inte hur speciella ni är – den första generationen i historien som har påbörjat korrektionen. Allt som hänt innan var bara förberedelse: Abrahams grupp och Moses grupp. Samtidigt gick världarna sönder enbart som förberedelse, till följd av att bygga systemet.Och vi är den första generationen som påbörjat den riktiga korrigeringen av skapelsen, och vi har inget annat val än att disseminera till alla andra. Och alla generationer, till slutet av korrigeringen (gmar tikkun) alla de kommer att komma efter er. Ni kommer att stiga varje gång så att de kan komma att stiga efter er, till eran plats. Varje generation kommer att fösa er högre och högre. Vi kommer alltid att vara i toppen på grund av att nya trasiga kärl kommer att samlas nedanför. Jag förstår klart och tydligt och känner hur det ska hända, men jag har ingen praktisk erfarenhet av att uppnå sådan korrektion i gruppen. Det har aldrig hänt förut; ni är pionjärer, och jag skulle älska att gå igenom detta med er. Snälla ta med mig!

Från Arava Convention 12.02.24, lektion 5