Alla svaren finns i gruppen

Dr. Michael LaitmanFråga: Om jag engagerar mig i inre arbete och ber om hjälp, hur förnimmer jag svaret?

Svar: För att ge oss tydliga svar och, i allmänhet, prata med oss och hålla en konstant kommunikation som kan verifieras, identifieras, och kännas, har Skaparen givit oss en grupp och finns i den. Om du enar med gruppen kommer du att hitta Honom där. När du möter Honom en dag, kommer du se att Han bara kan hittas i själva hjärtat av förbindelsen med gruppen.

Skaparen gömmer sig bakom dem alla och verkar säga dig: ”Okej, nu har du enats med alla, och det betyder att du har enat dig med Mig.” Han bröt kliet (kärlet) så att genom att återförena bitarna skulle vi äntligen finna Honom. Genom att sammanföra det brutna kärlet, rekonstruerar och komponerar vi bilden av Skaparen framför oss.

Från den dagliga kabbalalektionen 2010-11-12, Shamati #26

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.