En liten hemlighet

Laitman_413 En fråga jag fick: Vad är i slutändan hemligheten för att uppnå målet? Det måste finnas en sådan, eftersom bara en bråkdel av de som kommer till den kabbalistiska visdomen lyckas uppnå den.

Mitt svar: Jag ska dela med mig av en hemlighet: Om människan inte lämnar vägen, då spelar det ingen roll vad som händer henne längs vägen, hon kommer att uppnå målet. Det finns inga andra genvägar.

Människan går igenom mycket svåra tillstånd. Ibland blickar hon bakåt och kan inte tro att allt det hänt henne. Men det spelar ingen roll vad som sker, vid varje givet tillfälle måste man bara se ett mål framför sig, och det är nyckeln till framgång. Förutom detta är ingenting viktigt.

Därför kan jag bara önska människan en sak: Envishet med att uppnå målet! Ingenting annat kommer att hjälpa, vare sig ett begåvat medvetande, raffinerad känslighet, ansträngning, kunskap eller ens vänner vid din sida. Det enda du behöver göra är att greppa tag i målet med tänderna som en bulldog och inte släppa taget oavsett vad som händer.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.