Botemedlet mot rädsla

hope_thumb.jpgFrågor om människors rädsla:

Fråga: Kan du förklara varför fler och fler människor börjar ägna sig åt så kallade divinationstekniker, som t.ex. tarot, yi ching och astrologi?

Mitt svar: De vänder sig till dessa tekniker för att de är rädda för framtiden och dess fullkomliga oförutsägbarhet i en snabbföränderlig värld.

Fråga: Vid vilken punkt upphör människan att känna och vara rädd för ondskan i sitt hjärta?

Mitt svar: Så fort människan förstår och ser att allt kommer från Ovan.

Fråga: Det verkar som att vissa situationer och tillstånd återvänder gång på gång. Och även om jag på sätt och vis kan förstå vad jag måste göra för att komma ur dessa tillstånd, blir det hela tiden svårare att göra det. Finns det något bra sätt att använda denna sorts hinder? Eftersom det känns som att jag kommer tillbaka till liknande situationer om och om igen, och att de tilltar i styrka.

Mitt svar: Det är för att du inte lär dig av dem.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.