Att uppenbara kraften hos Världskärlet

En fråga jag fick: Vi har just avslutat en kongress med tiotusentals deltagare, från hela världen. vilka vill förenas. Vad saknade vi för att göra hoppet upp till nästa andliga nivå?

Mitt svar: Vi uppenbarade att många människor världen över, som vi inte ens kände till, studerar tillsammans med oss. Men kvantitet är inte det enda som är viktigt. Vi måste också nå en riktig och kraftfull förbindelse. Under tiden har var och en fortfarande sin egen idé om enhet, men vi har redan en bra och kraftfull bas för att skapa den.

Nu beror allting på hur mycket var och en kommer att kunna förstå och känna att;

  1. Skaparen bara skapare ett, gemensamt begär.
  2. Det arrangerades avsiktligt att vi, delarna av det gemensamma begäret, inte känner vårt sammanhang som ett oskiljaktigt helt i Malchut, i den Oändliga Världen.

Tvärtom känner vi det brustna Malchut när vi är i denna världen, där vi inte ens upplever våra själar, utan lever i en imaginär verklighet som inte är lik den riktiga på något sätt.

I verkligheten är vi alla andliga, och vi lever nu i ett omedvetet tillstånd. Vi upplever avsaknaden av det andliga medvetandet som vår värld, och som oss i den. Därför måste vi alla förstå att allting som vi nu ser är en dimma, vår delade fantasi, och att vi måste anstränga oss för att komma tillbaka till den sanna verkligheten. Den sanna verkligheten är grundad bara på vårt begär att känna vår enhet, vår gemensamma delaktighet i varandra och oss alla tillsammans.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.