Att ”jag vill” betyder att jag har rätt till det

Trots min egoism, mina onda egenskaper och de dåliga tillstånd som jag går igenom, klarar jag nu av, är redo och är berättigad att ta emot kraft från Ovan, vilken kommer att hjälpa mig att uppenbara den Övre Världen. Mitt arbete är att sträva mot målet så mycket som jag kan. Även om jag är mycket långt från att ha rena avsikter, även om mina andliga ”kvalifikationer” är tveksamma – så är inget av detta viktigt. Detta är vem jag är nu, detta är mina nuvarande egenskaper och mitt nuvarande tillstånd.

Om en person, oavsett vilken hans situation är, vill ta emot kraften för korrektion och till andlig utveckling, så förtjänar han den. Skaparen säger; ”Vädja till Mig och jag skall belöna dig för dina ansträngningar”.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.