Alla är sammankopplade

1Vi inser inte hur sammanlänkare vi är. Vi är sammanlänkade med varandra till en kropp, med tusentals olika länkar: i längtan, avsikt, tankar och ansträngning. I allt!

Ett helt system karaktäriseras av det faktum att, om du förändrar någon av dess beståndsdelar, så förändras det helt och hållet. Det kan inte vara på något annat sätt, annars skulle systemet inte vara ett helt system.

Att vara global innebär att vara förbunden åt alla håll, i alla egenskaper, i allting. På grund av denna koppling innefattar varje person alla i sig själv. Jag är jag och andra är i mig, och han är han och andra är i honom. På samma sätt är det också med alla andra.

Men vi korrigerar inte systemet självt; vi uppenbarar bara den förbindelse som redan finns i den Oändliga världen. Det kallas för korrigering av brytningen, vilken bara känns i förhållande till oss själva. Det är korrigering av vår vision och vår uppfattning. Om vi korrigerar förbindelsen och börjar att förstå systemet så uppenbarar vi att det inte finns några individuella beståndsdelar.

När vi kommer närmare Oändligheten erfar vi att det inte finns några individer, det finns bara en helhet.  Allt är så sammanflätat att det är omöjligt att separera en från en annan.

En kommentar / fråga till “Alla är sammankopplade”

  1. Danil skriver:

    rätta mig om jag har fel vi alla kommer från en o samma kraft kan man säga typ jag kallar de gud just nu och vi alla är en del av den som dom flesta religionerna säger men skilnaden är den har bestämt hur det ska vara så vi bestämmer alltså ingenting utan våran ego gör det åt oss och med hjälp av lite kraft från ”gud”..

    Och då undrar jag kan man inte bara ta bort sitt ego som jag har hört man kan göra. samt om vi kommer från samma ”gud” då betyder det att vi är en av den dom de då vi är egentligen en då betyder det ju att allt den har bestämt allt den har bestämt hur det ska vara har vi också bestämt tillsammans innan vi blev alla vi untan när vi var en

    när ni menar kraften är den värkligen så över oss om vi är en av den?

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.