Andligt arbete tillsammans med gruppen kommer att hjälpa dig ut ur en nedgång

1Tre frågor som jag fick beträffande att ta sig igenom en nedgång och förvärvandet av andras begär:

Fråga: Jag vet att du säger att vi måste ta oss ur en nedgång så fort som möjligt. Det är sant och jag håller med. Men när man är i en nedgång, så lägger folk runt omkring en bland annat märke till din brist på energi, till exempel på arbetsplatsen där du måste vara alert, ta emot samtal och vara under andras ledning. Finns det några tricks för att dölja sitt emotionella tillstånd för människor, för att undvika att påverkas av dem negativt?

Mitt svar:

  1. Du skall lära dig hur du kommer ut ur en nedgång genom andligt arbete i en vänkrets och genom att delta i gruppaktiviteter.
  2. Människor runt dig ser att du är trött, sjuk och irriterad när du är i en nedgång, men de förstår inte att detta beror på ditt andliga tillstånd. Oroa dig inte, i jämförelse med dig är de som ett djur som bara förstår dina yttre uttryck.

Fråga: I förberedelsen till en av dina lektioner nämnde du skillnaden mellan snabbt andligt framåtskridande och verkligt omvändande av begären. Min fråga är: Hur kan det finnas framåtskridande utan omvändande?

Mitt svar: Det finns inget framåtskridande utan omvändning och vi har redan pratat om hur vi närmar oss det.

Fråga: Du sa följande: ”Hur som helst, om man vill skänka till andra, så måste man först förvärva sig alla deras begär. Man måste först göra alla andras önskningar till sina egna önskningar. Du kommer då att överföra det Övre Ljuset till dessa önskningar och ansluta dem till Skaparen. Genom att göra så, är du unik, precis som Skaparen.”

Hur gör man detta? Hur förvärvar man sig andras alla begär? Och framför allt, hur överför man det Övre Ljuset till dessa begär?

Mitt svar: All korrektion sker endast  där finns ett begär som attraherar och tar emot det Övre Ljuset och sedan ser dess resultat inom sig själv. Vi känner inte Ljuset självt, vi ser bara dess verkan.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.